WELCOME TO MY BLOG

Wednesday, April 1, 2009

Sekitar Program UPU Taman Ria UtaraWalaupun banyak program pilihanraya terpaksa dilakukan namun tazkirah terhadap petugas pilihanraya tidak diabaikan. Kelihatan YB Ust Nasir B Zakaria telah menyampaikan Kuliah Maghrib pada 29/3/09 bertempat di penempatan PAS Kawasan Jerlun di Tmn Ria Utara. Kuliah tersebut bertujuan untuk memberikan suntikan semangat kepada petugas-petugas pilihanraya PAS agar sentiasa berwaspada dengan diayah jahat BN dalam kempen PRK N25 DUN Bukit Selambau.
Tazkirah yang sama juga turut disampaikan oleh YB Ust Hj Abd Ghani B Hj Ahmad yang merupakan Ketua Operasi UPU Taman Ria Utara ketika mempengerusikan majlis tersebut.

1 comment:

ALAM said...

TAK PAYAH DOK PI JAGA KAWASAN ORANG, KAWASAN JERLUN PERLUN DIBANGUNKAN, YB TAK BANGUN APA-APA PEMBANGUNAN DIJERLUN SEKARANG INI. PEMBANGUNAN YANG ADA HANYA DILAKUKAN ZAMAN BN. BALIK BUAT PEMBANGUNAN DI KAWASAN JERLUN LAGI BAGUS DARI PI DOK KEMPEN UNTUK HINDU.

BEGITU JUGA NASIR, LEBIH BAIK BALIK KAMBUS JALAN BERLOPAK DI JALAN PADANG SANAI DARI DOK PI MAMPUS DI BUKIT SELAMBAU, JALAN TU BOLEH MENGAKIBATKAN ORANG NAIK MUTU MAMPUS. SURUH NASIR BALIK KAMBUS LUBANG JALAN DEKAT PADANG SANAI..
JANGANLAH DOK TOLONG ORANG KAFIR UNTUK MEMENANG PILIHANRAYA..